Linkedin Moltacte

Moltacte: una nova veu se suma a Linkedin per a #contagiar la utopia possible

Moltacte Emprenedors Socials compleix 10 anys extraordinaris perquè extraordinàries són cadascuna de les persones que ens han portat de la mà fins aquí.  Allò que ideem i que ens vam atrevir a somiar, és avui és un model empresarial consolidat per persones que ens han contagiat la seva energia, la seva saviesa i la seva equilibro per a complir més enllà dels objectius proposats. I tot això amb ingredients més propis d’una utopia.

Mirant enrere, comprovem que, si bé comencem abordant la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, des del nostre naixement somiem amb formar una empresa equilibrada que cuidés la salut mental de totes les persones que conformen l’equip.

Avui Moltacte és un model d’empresa on la persona és el centre i motor del seu desenvolupament. Hem recorregut un camí nou en el món empresarial demostrant – fins i tot a nosaltres mateixos – que un projecte econòmicament viable i sostenible també pot ser un projecte social.

Segurament, en la configuració d’aquest nou paradigma empresarial, influeix enormement que els tres membres fundadors de Moltacte, Miquel, Jaume i jo mateixa, som practicants de meditació zen. I que tenim una visió clara del present i el futur de Moltacte: consolidar i estendre un model empresarial que persegueix el creixement de totes les persones; on ser és més important que tenir; on no hi ha etiquetes sinó espais perquè cada persona sigui la millor versió de si mateixa. On l’equip es fa comunitat i és una comunitat amorosa.

Avui comencem una campanya per a contagiar emocions i il·lusions;  per a contagiar els nostres valors: Il·lusió, confiança, autoresponsabilidad, flexibilitat, equanimitat, consciència d’unitat; contagiar un relat que no és nostre sinó de totes les persones que han fet que aquests 10 anys siguin extraordinaris: companys, clients i col·laboradors; contagiar, des de l’equilibri i l’amor profund pel que fem, nostra més sincera consciència d’unitat.

Vols saber més? Segueix-nos.

CONTINUA EL CONTAGI.

Compartir

Tu

Si ens vols indicar les teves preferencies, et mantindrém informat/a de les promocions i rebaixes a les nostres botigues!

Moltacte OutletsStradivariusMassimo Dutti IgualadaMassimo Dutti LlagosteraOysho