Feliç jubilació, Miquel!

Aquest és un moment molt especial i emotiu per a Moltacte. Es jubila Miquel Isanta, un dels fundadors del projecte.

Ens ve de gust compartir-vos unes paraules que hem escrit per a ell, però reconeixem que ens és molt difícil sintetitzar TOT el que significa per a l’equip.

——

“Quan comença a operar aquest nou tipus de compromís, hi ha un flux al nostre voltant. Les coses semblen passar sense més ni més. Comencem a veure que petits moviments en el moment i el lloc exactes desencadenen tota mena de conseqüències… Comencem a estar envoltats per un flux de significat, com si forméssim part d’una Conversa Major… Comencem a adonar-nos que certes coses són atretes repetidament cap a nosaltres. De maneres molt sorprenents…”.

Aquest fragment de Peter Senge a la introducció del llibre ‘Sincronicidad’, va ser un dels senyals més clars en la teva decisió d’emprendre l’aventura de Moltacte, al costat de persones en què confiaves completament.

La travessia no havia fet més que començar, i es gestava un nou model d’empresa, més inclusiu, en què la diferència es percep com un valor i la persona és sempre al centre.

És un plaer mirar avui enrere i poder sentir la serenitat d’haver-la conduït amb saviesa i haver portat el vaixell a bon port. Hi ha hagut tempestes i dies de calma, però sempre hem estat capaços de reconèixer que tot això passava a la superfície, però mai no ha desestabilitzat l’espai profund on sempre ens hem sentit Un. Sense tu, ànima pater d’aquest projecte, tot això no hagués estat possible.

Un autèntic privilegi haver tingut la possibilitat de treballar amb tu tots aquests anys, soci, amic i mestre.

Gaudeix d’aquesta nova etapa de jubilació. En allò senzill està la grandesa, ho saps bé.

Gràcies, gràcies, gràcies.

El teu equip

Compartir

Tu

Si ens vols indicar les teves preferencies, et mantindrém informat/a de les promocions i rebaixes a les nostres botigues!

Moltacte OutletsStradivariusMassimo Dutti IgualadaMassimo Dutti LlagosteraOysho