Recolliment en lloc de confinament

Cada matí, en l’hora en què estaríem obrint les persianes de les 5 botigues del projecte Moltacte, l’equip obrim aquesta persiana però cap al nostre interior. Des del primer dia ens trobem tots a les 10.00 am en un espai de meditació i silenci que ens uneix malgrat la distància. Cada dia Miquel, el nostre gerent, ens envia una reflexió, escrita des de la seva experiència personal com a practicant de Zen.
Experimentar la gratitud de les coses més senzilles, identificar sofriments “inútils”, recordar i fer present alguna ocasió en la qual hagi estat difícil acceptar una situació, experimentar la solitud, aconseguir anar cap a un mateix i durant hores i hores no trobar-se amb ningú, identificar moments de serenitat en tasques repetitives del dia a dia, l’atenció al nostre estat d’ànim actual, vivenciar l’agraïment profund davant l’accions de tants professionals en el moment actual, recordar alguna ocasió en la qual en lloc de tibar-se per no saber, ens hem obert, hem acceptat el no saber, i hem experimentat que la situació s’ha resolt adequadament…
Totes aquestes accions estan obrint un nou espai de comunicació més profunda entre tots nosaltres, que sorgeix de la nostra intimitat amb l’ésser que som.
Tornarem, més units, més forts. I, segur, més savis.

Compartir

Tu

Si ens vols indicar les teves preferencies, et mantindrém informat/a de les promocions i rebaixes a les nostres botigues!

Moltacte OutletsStradivariusMassimo Dutti IgualadaMassimo Dutti LlagosteraOysho